.
.
Η πορεία μας

30 χρόνια δημιουργικού έργου

 


Εδω και 30 χρονια , η αγάπη μας για τον τόπο και τη δουλειά μας αλλά και η εμπιστοσυνη που μας δείξατε μας οδήγησαν ψηλά..

 

Η εμπειρία, η αξιοπιστία, η σύνθεση και ο συντονισμός της ομάδας συνεργατών, η μέχρι τώρα εικόνα και η οικονομική επιφάνεια της εταιρίας μας αποτελούν εγγύηση για μια ασφαλή επενδυτική επιλογή.

 

Από το 1978 έως και σήμερα εκδόθηκαν από το γραφείο μας εκατοντάδες οικοδομικές άδειες ιδιωτικών έργων, τα οποία κιαι κατασκευάστηκαν στην ευρύτερη περιοχή του νομού Καρδίτσας υπό την άμεση, απλή ή εργολαβική επίβλεψη μας. Παράλληλα, στα πλαίσια της εμπορικής και επιχειριματικής μας δραστηριότητας κατασκευάστηκαν και πουλήθηκαν 63.000 τ.μ. κατοικίας σε μορφή διαμερίσματος και 8.500 τ.μ. επαγγελματικής στέγης.

 

Στο παρακάτω γράφημα παρουσιάζεται η πορεία μας απο την αρχή έως σήμερα. Τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στην κατασκευή, οι οικογένειες που έχουν αγοράσει από εμάς ακίνητα για κατοικία ανέρχονται περίπου σε 750, ενώ έχουμε στεγάσει περίπου 250 επιχειρηματίες και επιστήμονες σε επαγγελματικούς χώρους.

 

 

 

Θα ήταν παράλειψη και αγνωμοσύνη αν δεν εκφράζαμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στο αγοραστικό κοινό της Καρδίτσας για την αγάπη με την οποία μας περιέβαλε και την εμπιστοσύνη που επέδειξε και επιδεικνύει στην προσπάθεια μας.